Polep TEP Jablonec

Polep auta pro firmu TEP Jablonec

Naše firma s hrdostí představuje úspěšný projekt polepu auta pro společnost TEP Jablonec. Tento projekt zahrnoval kompletní servis od začátku až do konce, což zahrnovalo vytvoření grafického návrhu, přípravu pro tisk, samotné polepení vozu, nafocení a předání hotového produktu klientovi.

V první fázi projektu jsme se zaměřili na tvorbu originálního grafického návrhu, který by nejlépe reprezentoval hodnoty a estetiku společnosti TEP Jablonec. Po schválení návrhu klientem jsme přistoupili k detailní přípravě pro tisk, kde jsme zajistili, aby všechny grafické prvky byly perfektně sladěny a připraveny pro aplikaci na vozidlo.

Samotné polepení vozu bylo provedeno s maximální pečlivostí a důrazem na kvalitu. Žaluďáci dbali na to, aby všechny části polepu byly přesně umístěny a pevně přilnuly k povrchu vozidla, což zajišťuje dlouhou životnost a odolnost polepu.

Po dokončení polepu jsme provedli profesionální nafocení vozu, abychom mohli zdokumentovat a prezentovat výsledný efekt naší práce. Nakonec jsme vůz předali klientovi, který byl s výsledkem velmi spokojen.

Díky tomuto projektu se firma TEP Jablonec může těšit z vozu, který nejenže plní svou funkci, ale zároveň působí jako mobilní reklama, která upoutá pozornost a posílí povědomí o jejich značce.

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kontaktujte nás

Přejít nahoru