Zárybský sprint

Zárybský sprint je každoroční událost, která přitahuje pozornost milovníků adrenalinu a zábavy z celého regionu. Tento závod na babetách, konající se poblíž Brandýsa nad Labem, se stal legendou mezi místními i přespolními jezdci. A právě my, studio Žalud Design, jsme hrdí na to, že jsme nedílnou součástí této akce.

Každý rok se staráme o to, aby zážitky ze Zárybského sprintu byly zachyceny ve své plné dynamice a energii. Naše týmy se zaměřují na natáčení a fotografování celého průběhu závodu, zachycují dramatické momenty na trati, radost vítězů i emoce všech účastníků. Výsledné snímky a videa jsou nejen vzpomínkou na tento výjimečný den, ale také skvělým způsobem, jak přiblížit atmosféru závodu těm, kteří nemohli být na místě.

Kromě dokumentace akce se staráme i o doprovodnou grafiku. Vytváříme poutavé vizuály, plakáty, letáky a další propagační materiály, které doplňují charakter Zárybského sprintu. Naším cílem je, aby každý detail ladil s duchem této akce – od logo designu až po tematické ilustrace, které závodníky i diváky navnadí na to, co je čeká.

Studio Žalud Design tak hraje klíčovou roli v tom, aby Zárybský sprint byl každým rokem nezapomenutelným zážitkem pro všechny zúčastněné. Těšíme se, až i letos budeme moci zachytit a podpořit tuto jedinečnou událost!

Ročník 2023

Ročník 2022

Ročník 2021

Ročník 2019

Diskuze

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Kontaktujte nás

Přejít nahoru